Praktijk Dommelen, uw actieve praktijk in Valkenswaard

Voor behandeling, herstel, conditie en evenwicht

Een blessure of lichamelijke klacht is verdraaid lastig. Het kan u al belemmeren in een simpele taak als het schoonmaken van de keukenkastjes of het opruimen van de boodschappen. U wilt zo snel mogelijk weer fit zijn. Maakt u zich geen zorgen. De therapeut luistert naar u en brengt uw klachten zo goed mogelijk in kaart. 

U kunt bij Praktijk Dommelen terecht voor verschillende behandelmogelijkheden. Alle deskundigheid op het gebied van lichamelijke beweging komt samen in onze praktijk. Samen kijken we naar de bewegingen die u bij een bepaalde activiteit doet. Als bij de intake blijkt dat u toch naar een andere therapeut moet, dan gaan we direct naar een andere therapeut om advies in te winnen. Uw profijt van de behandeling staat centraal.

U wilt de zondagse wandeling niet meer missen. Zelf uw boodschappen weer kunnen doen. Of eindelijk weer mee doen met de basketbaltraining. U wit niet langer rondlopen met uw lichamelijke klachten. Deskundige begeleiding is dan noodzakelijk, want u zou zo maar eens te hard van stapel kunnen lopen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de fysiotherapeut of manueel therapeut. Praktijk Dommelen heeft in Valkenswaard een groot team met specialisten voor iedere lichamelijke klacht.

Geen verwijzing nodig

Heeft u klachten, dan kunt u een afspraak maken zonder eerst bij uw huisarts langs te gaan.  De fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk. U hoeft alleen maar een afspraak te maken voor een screening. Tijdens deze korte afspraak wordt gekeken of uw klacht bijvoorbeeld Fysiotherapie of manuele therapie behoeft.

Voor psychologische begeleiding op haptonomische basis, wordt de eerste afspraak als intake beschouwd. U kijkt dan samen met de therapeut, Femke Zeijen – Leenders of u met uw hulpvraag op het juiste adres bent bij Praktijk Dommelen in Valkenswaard.

Praktijk Dommelen is aangesloten bij de volgende verenigingen