Patiëntreacties over Praktijk Dommelen

Ik had al 15 jaar last van mijn rug. Had elk jaar zeker 25 behandelingen fysiotherapie nodig. Nu ben ik hier 2 jaar bij fysiofitness. Sindsdien heb ik nog niet één behandeling fysiotherapie nodig gehad!

Dhr. van L, 71 jaar

Bij de evaluatie van een Valtrainingscursus:

Goed verzorgde plezierige cursus. Veel eye openers. H. Dank!

 

Deelnemer cursus "vallen verleden tijd"

"Thuiskomen " en 'een warm bad' komt bij me op als ik aan Fysiotherapie Dommelen denk. Jammer dat ik erheen moest maar godzijdank dat ze er zijn. Niet alleen wordt de pijn verzacht/behandelt maar de warme kant is zeker aanwezig. Er is een grote betrokkenheid van de therapeuten bij hun patiënten maar ook van Fabienne, de vriendelijk stem aan de telefoon. Ik heb nog nooit mezelf zo welkom gevoeld als hier. Hanneke en Floor hebben zich om mijn welzijn bekommerd. wat een geweldige dames. Ze hebben zich over mij ontfermd als een moeder en mijn leven draaglijker gemaakt met grote professionaliteit, zorgzaamheid en betrokkenheid. geweldig wat er hier aan de Bergstraat/Sneeuwklokje gebeurd. ik heb niets te wensen over.

Man, 56 jaar | 11 janauri 2018

Ze straalt warmte en genegenheid uit . Het "klikte"

25-mei-2017

Zeer respectvol en stimulerend om oefeningen te doen e.d.

25-mei-2017

goede uitleg en behandeling.

Anoniem 03-juni-2017

vriendelijkheid-schoon en goede behandeling

Anoniem 03-juni-2017

Open persoon die je op voet van gelijkheid als persoon tegemoet treedt en zeer vakkundig.

Hij neemt niet alleen mijn klachten serieus maar ook mijzelf in de manier waarop ik meedenk over de beste aanpak. Hij is in alles zeer zorgvuldig.  

Mw. S, 29-mei-2017

  Zeer kundige Fysiotherapeut, en een voortreffelijke praktijk en medewerkers 

 

Anoniem 27-mei-2017

voor alle klachten een deskundige medewerker

Anoniem 27-mei-2017

Als het gaat om iemand die dingen graag aanpakt zoals ik het doe recht op doel af dan zit je bij hun goed . Maar het kiezen van een therapeut is iets persoonlijks wat bij jou past hoeft niet bij een ander te passen.

Anoniem 02-juni-2017

Mij perfect behandeld met goed adviezen wat heeft geleid tot klachtenvrije dagen. 07-01-2016
_________________________
Goed geholpen in slechts 2 behandelingen. Dankzij oefeningen voor thuis die goed werken én uitleg erbij. Heb ik veel profijt van, dank! 15-01-2016
__
Gewoon een prima fysiotherapeut. 29-01-2016
__
Corecte behandeling 07-02-2016
__
Ik ben erg goed geholpen en veel minder last van mijn klachten. 08-02-2016
__
De behandeling was uitstekend. 04-03-2016
__
Fijne behandeling voor mijn zoon gehad, duidelijke instructies voor thuis grhad en goede klik tussen therapeut en mijn zoon.  06-03-2016
__
Gewoon van de eerste tot de laatste behandeling super aandacht gehad en op een prettige manier geholpen !! 12-03-2016
__
Zeer prettige behandelingen. 17-03-2016
__
Staat alti jd voor me kaar: top!!! 23-03-2016
____

Mevr. H, 50 jaar,

‘ Ik sukkelde al 5 maanden met voetklachten en had al rontgenfoto laten maken waarop geen afwijkingen te zien waren, toen ik voor het eerst door de podoloog behandeld  werd.

De pijn kwam vooral voor als ik na het zitten weer een stukje ging lopen. Eenmaal aan het lopen verdween de pijn geleidelijk na 10 stappen.

Na drie behandelingen waren mijn voetpijnklachten volledig verdwenen. Dank aan Praktijk Dommelen’

___
Jongeman D, 6 jaar

Ik ben met onze zoon van 6 bij Liesbeth geweest omdat hij zelf vond dat hij niet zo goed was in rennen. In een paar keer heeft Liesbeth hem wat tips gegeven, waardoor een en ander er motorisch een stuk beter uit zag. Ik ben er vooral heel blij mee dat Liesbeth hem het vertrouwen gegeven dat hij het kan, want dat was naar mijn idee het grootste probleem. Het mooiste compliment is dat hij tegen iedereen verteld dat Liesbeth hem goed heeft leren rennen. Kortom hartstikke bedankt voor de fijne hulp!
___

Mevr. R, 61 jaar,

Na bijna 2 jaar van de ene specialist naar de andere kwam ik bij Praktijk Dommelen bij Rob onder behandeling en die gaf de 1e keer al aan dat hij mij van mijn pijn in mijn bovenbeen af zou helpen dit is ook gelukt. Rob bedankt dat ik weer pijnloos kan bewegen.

___

Dhr van R, 45 jaar,

Na bijna een jaar last van pijn in mijn hand te hebben gehad ben ik al na 2 behandelingen zo goed als klachtenvrij. Het is blijkbaar gewoon even die drempel over en hulp vragen wat ik veel eerder had moeten doen. Een aantal eenvoudige oefeningen hebben me perfect geholpen, dank je wel Hanneke!

___

Mevr. W.: Fysio Praktijk Dommelen krijgt van mij een 10 plus omdat:

je er altijd met respect behandeld wordt, iedereen altijd vriendelijk en meelevend is, en omdat er op een professionele manier wordt geprobeerd om je van je klachten af te helpen of ze te verlichten, en dat lukt vaak ook nog heel goed!!!

___

Als jonge borstkanker patiënt ben ik 2 jaar onder behandeling geweest van praktijk Dommelen. In deze tijd heb ik gewerkt aan conditie behoud en opbouw tijdens en na de chemo. Daarnaast oedeem behandeling ivm de operatie en fysiotherapie om de beweeglijkheid van mijn schouder te herstellen en mijn totale beweeglijkheid te verbeteren. Het professionele en opgewekte team van praktijk Dommelen maakten het wekelijkse sporten tot een aangenaam uitje.

___

Je wordt altijd met een lach ontvangen. De meeste fysiotherapeuten kennen je en zullen ook altijd de tijd en moeite nemen om te vragen hoe het gaat. Je merkt dat de sfeer onderling erg goed is en dat heeft zijn weerslag op de patiënten.
En - natuurlijk heeft Diana gouden handen

___

Dhr. R. (80 jaar): Gaarne geef ik uiting van mijn waardering en vertrouwen in " mijn fysiotherapeut ROB " . Al vele jaren ( meer dan 20 ) heeft hij een niet te onderschatten bijdrage geleverd in het onderhouden van mijn ( goede ) conditie. Daarvoor ben ik hem veel dank verschuldigd .


 

Praktijk Dommelen is aangesloten bij de volgende verenigingen